Skip to main content

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Νέο Μεξικό-Πληροφορίες για 3 νεκρούς

Oι γονείς καλούνται να αποφύγουν να μεταβούν σε οποιοδήποτε σχολείο της περιοχής, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Πυροβολισμούς και τραυματίες στο Λύκειο Άζτεκ στο Νέο Μεξικό ανακοίνωσαν τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο παιδιά χτυπήθηκαν από σφαίρες, ενώ ο δράστης πυροβολήθηκε συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας. Η αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο τριών ατόμων, δίχως να διευκρινίζει αν ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δράστης, ενώ υπάρχουν και 12 τραυματίες, ορισμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς καλούνται να αποφύγουν να μεταβούν σε οποιοδήποτε σχολείο της περιοχής, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, ενώ δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής τραυματίες.

Το λύκειο Άζτεκ έχει εκκενωθεί από μαθητές και καθηγητές.

Το γραφείο του Σερίφη επιβεβαίωσε τις αναφορές και ζήτησε από τους πολίτες να μην πλησιάζουν στο σημείο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα, τα οποία επικαλούνται πηγές από την αστυνομία, οι αναφορές έκαναν λόγο για «αρκετά άτομα που έχουν τραυματιστεί».

Οι πληροφορίες για τον απολογισμό των θυμάτων δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές, ωστόσο τα τοπικά Μέσα μεταδίδουν πως υπάρχουν δύο παιδιά νεκρά και τουλάχιστον άλλα 15 τραυματίες.