Skip to main content

Ιντζόγλου: Τα βάλαμε όλα στην άκρη και κάναμε το καθήκον μας

«Ο κόουτς μας έκανε περισσότερο ομάδα, μας πείσμωσε και καταφέραμε όλοι μαζί αυτό που καταφέραμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος του «Γηραιού»

Για τον άθλο της παραμονής του Ηρακλή στη Super League παρά τα μεγάλα εξωαγωνιστικά προβλήματα αλλά και για τον Σάββα Παντελίδη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος του «Γηραιού»:

«Έφυγε από επάνω μας ένα τεράστιο άγχος και ελπίζουμε τώρα σε καλύτερες αλλαγές για την ομάδα. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Έχουμε δεθεί όλα τα παιδιά και είχαμε βάλει όλοι ως στόχο να σώσουμε την ομάδα και τα καταφέραμε».

Για τις συνεχόμενες νίκες στο φινάλε, σχολίασε: «Εδω και καιρό είχαμε αλλάξει την εικόνα μας. Είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και κάναμε αυτό το 4/4 που θεωρώ ότι το αξίζαμε. Κάνοντας την πρώτη νίκη μετά ήρθαν και οι υπόλοιπες».

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει πώς τα έχει δει όλα στον Ηρακλή, απάντησε: «Έχω δει παρά πολλά πράγματα, ειδικά φέτος. Έχω ζήσει και άσχημες εποχές και καλές αλλά από μία στιγμή στην άλλη όλα καταρρεύσαν. Διοικητικά, οικονομικά, υπήρχαν πολλά προβλήματα. Εμείς, ωστόσο, κάναμε το καθήκον και κρατήσαμε την ομάδα αγωνιστικά».

Για το πως ξεπερνούσαν όλες τις δυσκολίες: «Τα Χριστούγεννα και τώρα το Πάσχα φτάσαμε στα όρια μας. Φύγαμε το Πάσχα χωρίς λεφτά στη τσέπη και δεν υπήρχε όρεξη για προπόνηση και δουλειά. Ωστόσο δεν μπορούσαμε να απέχουμε από τις προπονήσεις, γιατί όλοι ξέραμε πως ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και παρά τις δυσκολίες, τα βάλαμε όλα στην άκρη και κάναμε το καθήκον».

Για το αν αντέχεται όλοι αυτή η κοροϊδία με τις πληρωμές τόνισε: «Εννοείται πως δεν αντέχεται. Σου δίνουν υποσχέσεις, ελπίδα αλλά δεν υπάρχει λύση. Θεωρώ πως όλοι οι παίκτες αξίζαμε τον σεβασμό και να μάθουμε την αλήθεια, αν υπάρχουν λεφτά η λύση και θεωρώ πως αν μας έλεγαν και την αλήθεια κανείς δεν θα έκανε πίσω και θα κάναμε το ίδιο. Ο κ.Καγιούλης καλώς η κακός προσπαθεί, έχει βοηθήσει την ομάδα σε ορισμένες δύσκολες στιγμές αλλά όπως φαίνεται δεν είναι αυτό αρκετό. Χρειαζόμαστε και από άλλους που είναι υπεύθυνοι για την ομάδα να αναλάβουν τις ευθύνες τους, η εφόσον δεν μπορούν να αφήσουν την ομάδα».

Σχετικά με την παρουσία του Νικου Καγιούλη είπε: «Πιστεύω πως έψαχνε λύσεις αλλά στο τέλος εμφανιζόταν νέο πρόβλημα και του ανέτρεπε όλα τα σκεπτικά. Κάθε εβδομάδα εμφανιζόταν νέο πρόβλημα, είτε αφαίρεση βαθμών, είτε ποινές από την ΕΠΟ, είτε από την Super League και όλα αυτά έκαναν δύσκολο το έργο. Αυτό πιστεύω πως ήταν μεγάλο πρόβλημα».

Για το αν έπαιξε ρόλο στην παραμονή πως έμειναν μόνο με τον κόσμο: «Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε την στήριξη και την οργάνωση που έχει μια ομάδα Super League, ωστόσο δεν τα είχαμε αυτά τα πράγματα και θεωρώ πως αυτοί που μείναμε στην ομάδα, είτε παίκτες, είτε προπονητές και με τη βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε».

Για το αν τους έχουν πει κάτι για το οικονομικό: «Δεν μας έχουν πει κάτι ακόμα. Ελπίζω από αύριο να έχουμε νέα».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Ο κοουτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Τα κατάφερε και στην αρχή αλλά και στην συνέχεια που τα πράγματα ήταν δύσκολα. Μας έκανε περισσότερο ομάδα, μας πείσμωσε και καταφέραμε όλοι μαζί αυτό που καταφέραμε».

Για το τι έχει σκεφτεί να κάνει από εδώ και πέρα: «Αρχικά ξεκούραση και ηρεμία και όλα τα άλλα με καλή θέληση, με την ελπίδα πως τα καλύτερα θα έρθουν».

Για το αν είναι μεγάλο κεφάλαιο ο Ηρακλής για τη ζωή του: «Εννοείται. Έχω ζήσει φανταστικές στιγμές και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου. Όλοι θέλουν να είναι στον Ηρακλή, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχολείσαι μόνο με αυτό που γίνεται στο γήπεδο».

Για τον αγώνα τής Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη: «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η χρονιά σοβαρά και όπως ξεκίνησε. Από εκεί και πέρα έχουμε πολύ χρόνο για να ξεκουραστούμε».