Skip to main content

Ιντζόγλου: Δείξαμε ποιοι είμαστε και τι θέλει η ομάδα

Ο μέσος του Άρη μίλησε για τη χθεσινή ισοπαλία εναντίον της Παναχαϊκής στην Πάτρα αλλά και για τη συνέχεια της Football League

Για τη χθεσινή ισοπαλία του Άρη στην Πάτρα αλλά και για τη συνέχεια της Football League μίλησε στον ρ/σ «Yellow», ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος των «κιτρινόμαυρων»:

Ένα σχόλιο για το τελικό αποτέλεσμα: «Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε ένα εμφανιστούμε όπως θέλαμε αν και εκτός από το γκολ που δεχτήκαμε δεν απειληθήκαμε,  αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ποιοι είμαστε και τι θέλει η ομάδα.

Εξηγήσεις υπάρχουν πολλές, ωστόσο πρέπει να σταθούμε στην δικιά μας απόδοση και να σκεφτεί ο καθένας τι του φταίει και να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό.

Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, πρέπει να ρισκάρεις περισσότερο, ωστόσο θεωρώ ότι και οι αντεπιθέσεις που έγιναν ήταν από δικά μας λάθη και τα εκμεταλλεύτηκε η Παναχαϊκή αλλά ο Αλέξης ήταν πολύ καλός με την απόκρουση που έκανε».

Συνολικά είναι δίκαιο το 1-1; «Βάση της εικόνας όλου του παιχνιδιού, θεωρώ πως ήταν δίκαιο, η Παναχαϊκή είχε μια υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ευκαιρίες ίσα ίσα μέσα από δύο οργανωμένες φάσεις εμείς χάσαμε την ευκαιρία για γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο εμείς είχαμε την κυριαρχία και η Παναχαϊκή προσπαθούσε από δικά μας λάθη να πετύχει δεύτερο γκολ.

Αν και θέλαμε την νίκη για να μεγαλώσουμε την διαφορά και αυτή η ισοπαλία κρατάει όμως την διαφορά και μας δίνει ένα πλεονέκτημα.

Αρχικός στόχος είναι να ξεφύγουμε βαθμολογικά και να καθαρίσει η υπόθεση άνοδος και θέλουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Προτιμάμε από σήμερα να δουλέψουμε τον αγώνα του Σαββάτου με τον Κισσαμικό, το πάμε βήμα βήμα και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι σαν αν είναι το τελευταίο».

Ένα σχόλιο για το επόμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, έχουνε δείξει ότι είναι καλή ομάδα και οργανωμένη αν εμείς έχουμε την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την Παναχαϊκή, τότε δεν έχουμε κάτι να φοβόμαστε».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στην Πάτρα: «Ο κόσμος ήταν φανταστικός για άλλη μια φορά που ήταν διπλά μας και μας στήριξε δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Για τον τραυματισμό που ξεπέρασε: «Πέρασε ο τραυματισμός που είχα, πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βρω τα πατήματα μου».

Για την διαιτησία και για το σχόλιο του Κώστα Κατσουράνη: «Δεν θεωρώ ότι ο διαιτητής έκανε κάποιο λάθος μεγάλο αν και θεωρώ άδικη την αποβολή του Μπαστακού αλλά δεν πιστεύω ότι ο διαιτητής έκρινε το αποτέλεσμα με της αποφάσεις του, ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του γνώμη όμως και την δική του κριτική».

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης: «Όλα τα λάθη που κάναμε τα διορθώνουμε στις προπονήσεις και δουλεύουμε, αν εμφανιζόμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι δεν θα έχουμε θέμα».