Skip to main content

Ιντζίδης: Εμείς κι ο κόσμος θέλουμε να τελειώσει το φετινό μαρτύριο

Για τη φιλική αναμέτρηση που έδωσε ο Άρης κόντρα στον Αιγινιακό και τις δύο αναβολές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μίλησε ο Χρήστος Ιντζίδης.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Χρήστος Ιντζίδης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Αιγινιακό και τις δύο αναβολές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το φιλικό ματς με τον Αιγινιακό: «Θεωρώ ότι παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Αν και παίζει σε άλλο όμιλο της κατηγορίας. Δεχθήκαμε κάποια πίεση. Στόχος μας είναι, είτε το ματς είναι φιλικό, είτε όχι να κερδίζουμε. Αυτό κάναμε και το Σάββατο».

Για την χρησιμότητα αυτών των παιχνιδιών: «Ήταν ένα από τα ματς που χρειαζόμασταν για να μας κρατήσουν σε καλό ρυθμό, έτσι ώστε την επόμενη Κυριακή, εφόσον γίνει το πρωτάθλημα να είμαστε απολύτως έτοιμοι. Να είμαστε αυτοί που πρέπει και συνεχίσουμε να παίρνουμε τους βαθμούς της νίκης για να φτάσουμε σύντομα στον στόχο».

Για τα «θέλω» του Νίκου Αναστόπουλου: «Εννοείται, ότι θέλει να μας κρατήσει σε εγρήγορση. Είναι ο δικός τους στόχος. Αποδεικνύεται ότι το καταφέρνει. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ποια είναι η νοοτροπία αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας. Κυνηγάμε τις νίκες, ακόμα και στα φιλικά».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από τους συμπαίκτες του και τον θέλει ως παρτενέρ: «Νομίζω ότι όλη η ομάδα έχει αποκτήσει μία καλή χημεία. Δεν έχω να ξεχωρίσει κάποιον. Όποιος παίζει δίνει το 100%, γι’ αυτό και συνολικά πραγματοποιούμαι αυτές τις εμφανίσεις».

Για το αν τους ρίχνει ψυχολογικά το ότι καθυστερεί η διαδικασία του πρωταθλήματος: «Όχι μόνο εμείς, αλλά και ο κόσμος θέλει να τελειώσει το φετινό μαρτύριο. Από την πλευρά μας θέλουμε να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή. Όσο το δυνατόν γρηγορότερα να εξασφαλίσουμε την άνοδο και μαθηματικά. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος πλέον».