Skip to main content

Intralot:«Επιτυχημένο το ξεκίνημα για τη λοταρία στο Άρκανσο ΗΠΑ»

Την πρώτη μέρα πουλήθηκαν λαχνοί συνολικής αξίας 1,3 εκατ. δολαρίων.
«Επιτυχημένο» ήταν το ξεκίνημα για τη λοταρία του Αρκανσο των ΗΠΑ, τις πρώτες 45 ημέρες, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Ιντραλότ. «Η Ιntralot δεν δίστασε καθόλου και υλοποίησε μία άψογη έναρξη»,δήλωσε ο διευθυντής της Λοταρίας του Aρκανσο, κ. Ernie Passailaigue.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, στο Aρκανσο ξεκίνησε για πρώτη φορά τη λειτουργία της η 44η λοταρία των ΗΠΑ, με τους κατοίκους της πολιτείας να αγοράζουν τους πρώτους λαχνούς στις 28 Σεπτεμβρίου, στις 12.01 πμ.

Ύστερα από την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας είχαν πωληθεί λαχνοί συνολικής αξίας άνω του 1,3 εκατ. δολαρίων, ενώ περισσότερα από 700.000 δολάρια είχαν μοιραστεί ως κέρδη στους νικητές. Το συμβόλαιο με τη Λοταρία του Aρκανσο είναι το 11ο που υπέγραψε η Intralot στις ΗΠΑ τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το συμβόλαιο υπεγράφη στις 15 Αυγούστου του 2009 και 45 μέρες μετά πωλήθηκαν οι πρώτοι λαχνοί. Σήμερα, τα προϊόντα της Λοταρίας προσφέρονται σε περισσότερα από 1.500 σημεία πώλησης σε ολόκληρη την πολιτεία, ενώ καθημερινά προστίθενται και νέα.