Skip to main content

Interplast: Η εταιρεία με το πιο καινοτόμο ελληνικό προϊόν

Το προμονωμένο σύστημα σωληνώσεων Aqua Plus Prins, της Interplast, βραβεύτηκε, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση, στο διαγωνισμό Made in Greece.

Mία πολύ σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στην ελληνική βιομηχανία συστημάτων σωληνώσεων Interplast, καθώς το προμονωμένο σύστημα σωληνώσεων Aqua Plus Prins βραβεύτηκε, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση, στο διαγωνισμό Made in Greece, ως το πιο καινοτόμο προϊόν της ελληνικής παραγωγής για τη διετία 2018-2019. Το βραβείο απονεμήθηκε σε τελετή που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Αυτή η διάκριση αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της εταιρείας, η οποία, από την ίδρυση της, επενδύει διαρκώς σε ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό και υπερσύγχρονο εξοπλισμό με σκοπό την έρευνα, που οδηγεί σε καινοτομία.

Το Aqua Plus Prins αποτελεί την επιτομή της προμόνωσης δικτύων νερού, προσφέροντας πιστοποιημένη αδιάλειπτη εξοικονόμηση ενέργειας, εξάλειψη των γραμμικών διαστολών, ένα χρόνιο πρόβλημα των πλαστικών σωλήνων, σημαίνοντας την αρχή του τέλους στις δαπανηρές συντηρήσεις μονώσεων και στις ενεργοβόρες λειτουργίες των δικτύων. Το σύστημα, κατάλληλο για εφαρμογή σε υπόγεια, ορατά και μη ορατά δίκτυα κλιματισμού, θέρμανσης και ΖΝΧ, αντιστέκεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες, διαβρωτικά χημικά και στη φωτιά. 
Το προϊόν έτυχε ευρείας αποδοχής στον τουριστικό κλάδο και σε βιομηχανικές εφαρμογές ψύξης λόγω του διευρυμένου θερμοκρασιακού εύρους λειτουργίας του  (-10ºC έως +95ºC),προσφέροντας λύσεις σε πλήθος δύσκολων και απαιτητικών εφαρμογών.