Skip to main content

Οινοποιείο Κεχρής: Εννέα μετάλλια και μία ειδική βράβευση

Ένα ακόμη χρυσό απέσπασε στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης το «Δάκρυ του Πεύκου», χρυσό και για το «Ξινόμαυρο» του 2013.

Ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός οίνου του 2018 επιφύλασσε πολύ σημαντικές διακρίσεις για το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ, χάρις στα εννέα συνολικά μετάλλια, αλλά και τη μία ειδική βράβευση.

Κορυφαία επίδοση, για ακόμα μία φορά σημείωσε το «Δάκρυ του Πεύκου», που εκτός από χρυσό μετάλλιο, κέρδισε και τον τίτλο της καλύτερης ρετσίνας του διαγωνισμού, ενώ το «Κεχριμπάρι» και η «Ρόζα» συμπλήρωσαν με τα ασημένια μετάλλιά τους τις διακρίσεις για τις ρετσίνες του οινοποιείου.

Δεύτερο μετάλλιο, αυτή τη φορά χρυσό, έλαβε το «Ξινόμαυρο» του 2013, που μετά το ασημένιο της προηγούμενης χρονιάς, επιβεβαιώνει, όχι μόνο την ποιότητα, αλλά και την ικανότητά του να εξελίσσεται στον χρόνο. Στα ίδια βήματα, συνεχίζει και το «Ξινόμαυρο» του 2015, το οποίο στον πρόσφατο διαγωνισμό έλαβε ασημένιο μετάλλιο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κρασιά του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ, από ένα ασημένιο μετάλλιο κέρδισαν η «Τέταρτη Διάσταση» ερυθρό και η «Τέταρτη Διάσταση» λευκό, ενώ η υψηλή ποιότητα και ο τυπικός χαρακτήρας των «Γένεσις», λευκό και ερυθρό, βραβεύτηκαν με το χάλκινο μετάλλιο.