Skip to main content

Infotrust: Με επιτυχία το πρώτο εταιρικό meeting στην Αράχωβα - Παρουσιάστηκε το νέο logo του ομίλου

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να κάνουν διαδοχικές συναντήσεις με τα διοικητικά στελέχη και να συζητήσουν ευρύτερα θέματα πωλήσεων και ανάπτυξης

Το πρώτο του εταιρικό ταξίδι στην Αράχωβα πραγματοποίησε ο όμιλος ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Infotrust.

Οι 20 συμμετέχοντες, που διακρίθηκαν με βάση την παραγωγή τους το περασμένο έτος, είχαν την ευκαιρία από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου, να απολαύσουν μαζί με τα στελέχη και τους επιθεωρητές της Infotrust που τους συνόδεψαν ένα όμορφο ταξίδι, το οποίο συδνύαζε ενημέρωση και συναντήσεις.

Εκτός όμως από τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συνεργάτες είχαν τη δυνατότητα να κάνουν διαδοχικές συναντήσεις με τα διοικητικά στελέχη και να συζητήσουν ευρύτερα θέματα πωλήσεων και ανάπτυξης. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Infotrsut Θάνος Κουλουτμπάνης ανακοίνωσε στους συμμετέχοντες όλα τα νέα project της Εταιρείας και αποκάλυψε το νέο logo.

Η Infotrust ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον κ. Γιάννη Καντώρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Interamerican και την ομάδα των υψηλόβαθμων στελεχών που τον συνόδευσαν για την παρουσία τους στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε.

Στην ενότητα του συνεδρίου που συμμετείχαν συζητήθηκαν προϊοντικά θέματα και ασφαλιστικά ζητήματα που απασχολούν τους  Ασφαλιστικούς Πράκτορες.

Η INFOTRUST είναι το μεγαλύτερο Ασφαλιστικό Πρακτορείο στη Βόρεια Ελλάδα και βρίσκεται σταθερά στις πέντε πρώτες θέσεις της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης πανελλαδικά. Με 23 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένο προσωπικό, η Infotrust έχει παρουσία σε 41 νομούς, υποκατάστημα στην Αθήνα, δίκτυο 450 συνεργατών, 80.000 πελάτες και τζίρο που ξεπερνάει τα 23 εκατομμύρια ασφάλιστρα ετησίως.

Από τις αρχές του χρόνου η εταιρεία συμβούλων ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ (με διακριτικό τίτλο Com&Com), προχώρησε στην εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών 70% της INFOTRUST, δημιουργώντας νέα δεδομένα στον χώρο των ασφαλειών της Βόρειας Ελλάδας, ενώ το ύψος της συμφωνίας φθάνει τα 2 εκατ. ευρώ.