Skip to main content

Ινδικούς μπερέδες και τουρκικά σαπούνια αγοράζει ο Ελληνικός Στρατός

Οι επενδύσεις για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» και η παραγγελία του ΥΠΕΘΑ για 59.000 μπερέδες από την Ινδία.

«Τα σχέδια για την Ελλάδα ναυάγησαν, με το ζόρι δεν γίνονται επενδύσεις», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κρατικού επενδυτικού ομίλου του Κατάρ, Al Rayyan, με την οποία το εμιράτο ανακοινώνει ότι ματαιώνει τα επενδυτικά σχέδιά του για την Ελλάδα. Υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα είναι αρνητική στους ξένους επενδυτές. [Λάθος, η Ελλάδα είναι αρνητική σε κάθε επενδυτή, όχι μόνον στους ξένους].

Υποψιάζομαι πάντως, ότι τους διώχνουμε έναν-έναν, για να αδειάσει ο χώρος και να έρθει να επενδύσει ο Μαδούρο. Γιατί όχι και ο Κιμ, της Κορέας; Θα το φροντίσει ο κομισάριος Κοντονής. Αλήθεια… Υπάρχουν τόσοι πάμπλουτοι βουλευτές και υπουργοί στον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν κάνουν από κοινού μια συμμετοχική επιχείρηση [κολλεκτίβα, δηλαδή], όπως σχεδιάζει η Αχτσιόγλου;

Ό,τι θέλει λέει, ο πανικόβλητος Κουρουμπλής. «Θα το κρίνουν άλλοι αυτό αν πρέπει να παραιτηθώ. Η κοινωνία το έχει κρίνει και έχει αποδώσει σε καθένα τις ανάλογες εξουσίες», είπε. Οι άλλοι κρίνουν αν θα απολυθείς. Αν θα παραιτηθείς εξαρτάται από την δική σου ευθιξία, από την δική σου συναίσθηση ευθύνης [και από το αν πρόλαβες να διορίσεις όλους τους συγγενείς σου, ή ξέμεινε κάποιος].

Η δε κοινωνία δεν σου απέδωσε καμιά εξουσία υπουργού. Για βουλευτή σε εξέλεξε, που δεν είναι δα κανένα σπουδαίο κατόρθωμα στην εποχή μας. Κάποιοι ντρέπονται να γίνουν βουλευτές, ή αν γίνουν μπορεί να μη το ανακοινώσουν. [Ο πολυδιαφημιζόμενος διαφημιστής -και της Μελίνας, υποψήφιας στη δημαρχία Αθηναίων- Ζακ Σεγκελά, κυκλοφόρησε βιβλίο, και στα ελληνικά, με τίτλο: «Mην πείτε στη μάνα μου ότι είμαι διαφημιστής. Νομίζει ότι παίζω πιάνο σε μπορντέλο». Πιο τιμητικό ήταν].

Ως μία "εξαιρετική ιδέα", που διαμορφώνει ένα καλύτερο κλίμα, υποδέχεται μερίδα των σκοπιανών ΜΜΕ την πιθανή αλλαγή ονομασίας του αεροδρομίου "Μέγας Αλέξανδρος". Μία σκέψη είναι να μετονομαστεί σε "Μητέρα Τερέζα", ενώ μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα σε κύριο άρθρο της, προτείνει τη μετονομασία του αεροδρομίου των Σκοπίων σε "Κίρο Γκλιγκόροφ".

Τα πάντα για την ανάπτυξη. Όχι την δική μας, αλλά της Ινδίας. Μπερέδες από την Ινδία αγόρασε ο ελληνικός στρατός. Συγκεκριμένα 59.000 μπερέδες έφτασαν μετά από παραγγελία του ΥΠΕΘΑ στη χώρα μας. Από τους 59.000 μπερέδες οι 46.000 Μπερέδες είναι μπλέ και οι 13.800 είναι πράσινοι με Εθνόσημο. Κόστος: 389.298 ευρώ.

Κάποτε υπήρχαν βιοτεχνίες εντός του στρατεύματος, τα χρήματα έμεναν εδώ και υπήρχε πρόσληψη εργαζομένων. Πάνε αυτά… [Τα πάντα αγοράζουμε απέξω, όχι μόνο μπερέδες. Είχε αποκαλυφθεί ότι αγοράσαμε και σαπούνια για τον στρατό από την…. Τουρκία].

Με τον πλέον καυστικό τρόπο σχολίασε η Γ.Γ. κατά του ρατσισμού, Μαρία Γιαννακάκη, την αντίδραση ενός Έλληνα γονέα που δεν θέλει το παιδί του να παρακολουθήσει το μάθημα για το ισλάμ. Η ίδια επιτέθηκε στον γονέα για την...απαράδεκτη στάση του, διαπομπεύοντάς τον.

Η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media σημείωσε γεμάτη ειρωνεία: «Γονέας ζητά να μην διδαχθεί το παιδί του για το Ισλάμ. Σκοταδισμός και μισαλλοδοξία». Ερώτηση: Οι γονείς που ζητούν να μη διδάσκονται τα παιδιά τον χριστιανισμό, και να απαλλαγούν από το μάθημα των θρησκευτικών είναι κι αυτοί σκοταδιστές; Τι λέγει η φωτισμένη κα. Γιαννακάκη;