Skip to main content

Imperial Port: Το απόλυτο σποτ για χαλάρωση και διασκέδαση είναι πλέον στο λιμάνι

Μία πισίνα ακριβώς μπροστά από την έκτη προβλήτα υπόσχεται μοναδικές στιγμές που συνοδεύονται από signature cocktails και μενού με μεσογειακές και ελληνικές νότες αλλά και με highlight εξαιρετικό sushi

Ποιος δεν αγαπά τη Θεσσαλονίκη; Ποιος δεν επιζητά να περπατήσει στα στενά της, να δει την πόλη από ψηλά, ποιος δεν θέλει να περπατήσει πλάι στη θάλασσα; Και δεν υπάρχει κάτι πιο χαλαρωτικό από όταν μία γεμάτη βόλτα στην πόλη ολοκληρώνεται με ένα signature cocktail, που συνοδεύεται με finger food, σε έναν χώρο εμπνευσμένο από τον εξωτικό και συνάμα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα των λαμπερών parties του Μαϊάμι και του Ντουμπάι δίπλα στο λιμάνι.

Αυτή τη μοναδική εμπειρία προσφέρει πλέον ο όμιλος της Imperial Hospitality χαρίζοντας έναν ξεχωριστό τόνο στον τομέα της φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης. Ο όμιλος της οικογένειας Δελή εγκαινιάζει τη νέα εποχή στον κλάδο της πολυτελούς αστικής διαμονής και της διοργάνωσης κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων μέσα από ένα σύνολο σύγχρονων υπηρεσιών δημιουργημένες με προσωπικό χαρακτήρα και απαράμιλλη έμφαση στην ποιότητα. 

Imperial Palace | Classical Hotel

Τοποθετημένο στην οδό Αντιγονιδών, μια ανάσα από την Εγνατία, το Imperial Palace | Classical Hotel δεν υπόσχεται τίποτα λιγότερο από το τέλειο για ταξιδιώτες αναψυχής ή επαγγελματίες, που αναζητούν ένα καταφύγιο για ποιοτική ξεκούραση, χαλάρωση και γαλήνη μετά από μια αποδοτική ημέρα στη Θεσσαλονίκη. Το νεοκλασικό του design, που αναδεικνύεται μέσα κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης, υποδέχεται για πάνω από 20 χρόνια τους επισκέπτες του με ζεστασιά και φροντίδα, δημιουργώντας μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Imperial Plus | Urban Smart Hotel

Λίγα μέτρα μόλις πιο κάτω, πάνω ακριβώς στο κεντρικότερο άξονα της Θεσσαλονίκης, στην Εγνατία, το Imperial Plus | Urban Smart Hotel, ήρθε για να γίνει το σημείο συνάντησης όχι μόνο των απαιτητικών ταξιδιωτών στην πόλη, αλλά και κάθε είδους επισκεπτών που αναζητούν μοναδικές στιγμές για να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται με τον πιο σύγχρονο, έξυπνο τρόπο στις ανάγκες των επισκεπτών του, προβάλλει ένα σύγχρονο περιβάλλον, με μίνιμαλ αισθητική, αλλά ταυτόχρονα και στιβαρό, προκειμένου να παρέχει την αίσθηση ασφάλειας και μοναδικότητας που θα ολοκληρώσουν μια αξέχαστη διαμονή σε αυτό.

Το νέο Imperial Port | Convention Club

Όμως, κάτι νέο, κάτι φρέσκο και μοναδικό γεννήθηκε στην πόλη. Ένας προορισμός που θα γίνει συνήθεια και θα αγκαλιάσει κάθε ξεχωριστή στιγμή, κάθε γέλιο και κάθε χαρά. Ο λόγος, για το Imperial Port | Convention Club, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, που αποτελεί πλέον το Νο1 προορισμό για όσους θέλουν να χαρίσουν μια ξεχωριστή αίσθηση στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους, διοργανώνοντας μια δεξίωση που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους τους, μία συναυλία, ένα μπάτσελορ, μία δεξίωση μόδας ή ακόμα και αν θέλουν να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό κοκτέιλ με θέα το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στον Θερμαϊκό.

Image

Δίπλα στο Λιμάνι και το κέντρο της πόλης, το Imperial Port | Convention Club αποτελεί έναν μοντέρνο, πολυτελή χώρο, εμπνευσμένο από το Μαϊάμι και το Ντουμπάι  με χαρακτήρα και χρώματα από τα νησιά των Κυκλάδων, με την πισίνα να μοιάζει σαν όαση για τους καλοκαιρινούς μήνες στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τις δεξιώσεις, η πισίνα θα λειτουργεί για το κοινό και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης καθημερινά από τις 11:00 το πρωί σε έναν adults only χώρο. Η Imperial Hospitality σάς καλεί να επισκεφτείτε ένα μέρος που θα σας χαρίσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης ολόκληρο το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Image

Η πισίνα του Imperial Port | Convention Club είναι πράγματι ξεχωριστή: Σε έναν luxury αλλά συνάμα προσιτό χώρο με minimal σικ και industrial σχεδίαση,  ακριβώς μπροστά από την έκτη προβλήματα με τους φωτιζόμενους γερανούς και κάτω από τον ουρανό της πόλης, υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες που συνοδεύονται από μενού με μεσογειακές και ελληνικές νότες, με highlight το εξαιρετικό sushi.

Image

Στο μενού του Imperial Port | Convention Club υπάρχουν προτάσεις για όλους τους γευστικούς κάλυκες που συνοδεύονται από premium ποτά και signature cocktails δίπλα στην πισίνα, ενώ οι μουσικές επιλογές των DJs αλλά και τα live που έρχονται, ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική του χώρου.

Image

Όμως, αυτό που κάνει τον προορισμό ξεχωριστό είναι οι personalised λύσεις για όλους τους επισκέπτες που επιθυμούν να διοργανώσουν τις εκδηλώσεις τους εκεί, με ειδικά διαμορφωμένο μενού που μιλά απευθείας στην καρδιά και τις ορέξεις του καθένα.

Η ομάδα της Imperial Hospitality είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε περισσότερα. Επισκεφτείτε online με ένα κλικ στο imperialhospitality.gr ή ελάτε σε επικοινωνία στο Τηλ: +30 2310508300, πατώντας τον εσωτερικό αριθμό 3. ΚΑΝΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Ακολουθείστε τα Social Accounts της Imperial Hospitality για επιπλέον προσφορές

Image

Imperial Plus | Urban Smart Hotel

Εγνατίας 8, Θεσσαλονίκη
Email: plus@imperialhospitality.gr

Imperial Palace | Classical Hotel

Αντιγονιδών 13, Θεσσαλονίκη
Email: palace@imperialhospitality.gr

Imperial Port | Convention Club

26ης Οκτωβρίου 59, Θεσσαλονίκη
Email: port@imperialhospitality.gr