Skip to main content

Ημιτελικός Κυπέλλου... πράξη πρώτη στη γεμάτη Τούμπα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό

Την ώρα που ο Άρης πήρε σοβαρό προβάδισμα για τη συμμετοχή του σε τελικό Κυπέλλου μετά από 14 χρόνια νικώντας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 0-1, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό απόψε στην Τούμπα με την ομάδα του Λουτσέσκου να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ώστε να βρεθεί πιο κοντά σε μια ακόμα διεκδίκηση του δεύτερου τη τάξει εγχώριου τίτλου.

Το γήπεδο της Τούμπας μετά από δύο μήνες θα είναι ξανά γεμάτο, με την ολοκλήρωση των μέτρων κατά της οπαδικής βίας, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υπενθυμίζει στον κόσμο να δώσει το παρών σήμερα έχοντας εισιτήριο, αφού σε διαφορετική περίπτωση επιβάλλονται πρόστιμα.

Μάλιστα σύμφωνα με τα νέα μέτρα και τα παιδιά που θα μπουν στο γήπεδο θα πρέπει να καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο αφού παύει να ισχύει η ελεύθερη είσοδος.

Μετά το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοίμασε τον Δικέφαλο του Βορρά μέσα σε ελάχιστα 24ωρα για ένα ακόμα ντέρμπι, όπου στόχος είναι ένα νικηφόρο αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο τον Μάρτιο.

Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι ο Κωνσταντέλιας ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ εκτός έμειναν οι Εκόνγκ και Βιεϊρίνια.

Με πολλές απουσίες θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ, εκτός αποστολής έμειναν οι Ιωαννίδης, Ούγκο, Ακαϊντίν, Αϊτόρ, Βέρμπιτς και Λημνιός ενώ επιστρέφουν παίκτες που πήραν ανάσες την Κυριακή.

Εκτός έμειναν και οι Τζούρισιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.