Skip to main content

Ημερίδα για τον εσωτερικό έλεγχο την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Στις αλήθειες και τις εξελίξεις για τον εσωτερικό έλεγχο θα επικεντρωθεί η επαγγελματική ημερίδα που διοργανώνει το ΕΙΕΕ, στη Θεσσαλονίκη.

Στις αλήθειες και τις εξελίξεις για τον εσωτερικό έλεγχο θα επικεντρωθεί η επαγγελματική ημερίδα που διοργανώνει στις 21 Μαΐου το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (ΕΙΕΕ), στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ημερίδα διοργανώνεται για πρώτη φορά τα ταλευταία χρόνια, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη βελτίωση της επαγγελματικής ανάπτυξης και επιμόρφωσης των μελών του και όλων όσων ασχολούνται με τον Εσωτερικό Έλεγχο τη Διαχείριση Κινδύνων, τη Κανονιστική Συμμόρφωση και γενικότερα με την Διακυβέρνηση

Στην ημερίδα θα καλυφθούν τα ακόλουθα θέματα:

  • Σχέσεις με τις Διοικήσεις των Επιχειρήσεων και Οργανισμών
  • Σχέσεις με τις Επιτροπές Ελέγχου
  • Τάσεις και Εξελίξεις

Την ημερίδα, αναφέρει η ανακοίνωση, θα στελεχώσουν πρόσωπα τόσο από το χρηματοοικονομικό και τραπεζικό τομέα, όσο και από τη βιομηχανία, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως ο Εσωτερικός Έλεγχος, η Διαχείριση Κινδύνων, η Κανονιστική Συμμόρφωση και γενικότερα η Εταιρική Διακυβέρνηση.  Στην Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ιορδάνης Ελευθεριάδης.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και θα είναι μία δωρεάν υπηρεσία του ΕΙΕΕ. Για τους κατόχους της πιστοποίησης CIA και άλλων επαγγελματικών πιστοποιήσεων η συμμετοχή θα αναγνωριστεί στα CPE’ s.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του ΕΙΕΕ ( www.hiia.gr ), να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να βρείτε την εκδήλωση μέσα από το ημερολόγιο που είναι εκεί αναρτημένο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τα μέλη και φίλους του ΕΙΕΕ που προέρχονται από την Βόρειο Ελλάδα.

Η οργάνωση της ημερίδας κατέστη δυνατή χάρη στην υποστήριξη του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, των εταιριών Grant Thornton, KPGM, Deloitte, της τράπεζας Black Sea Trade and Development Bank, της  Interlife καθώς και του Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA Athens Chapter).