Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για τα βιοκαύσιμα διοργανώνουν Σπυράκη-Καΐσης

«Βιοκαύσιμα: από την παραγωγή στο καύσιμο - "Φυτεύουμε" βιοκαύσιμα, αλλάζουμε την ενέργεια» το θέμα - Δωρεάν η συμμετοχή, αλλά με εγγραφή

Ημερίδα με θέμα «Βιοκαύσιμα: από την παραγωγή στο καύσιμο - "Φυτεύουμε" βιοκαύσιμα, αλλάζουμε την ενέργεια» διοργανώνουν ο Διευθυντής των Νομικών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Ομοτ. Καθηγητής Νομικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Γ. Καΐσης και η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, αύριο Σάββατο 21 Απριλίου. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στο ξενοδοχείο Excelsior στην οδό Κομνηνών 10.

Εισαγωγή και συντονισμός:

Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής, NΔ, ΕΛΚ.
Δρ. Αθανάσιος Καΐσης, Ομοτ. καθηγητής Νομικής ΑΠΘ, Διευθυντής του ΠΜΣ Δίκαιο της Ενέργειας, Επιχειρήσεις, Ρυθμιστική και Ενεργειακή Πολιτική, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.
 
Ομιλητές:
Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτής, NΔ, ΕΛΚ.
Ελένη Ζήκα, Διευθύντρια Προγράμματος Βio-Βased Ιndustries.
Δρ. Θεόδωρος Πανάγος, Δικηγόρος, Επισκέπτης Καθηγητής στο Δίκαιο της Ενέργειας, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.
 
Για όσους επιθυμούν να κινηθούν από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος προς τον τόπο διενέργειας της ημερίδας, στις 11.30 ακριβώς θα αναχωρήσει πούλμαν το οποίο θα επιστρέψει στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος μετά τη λήξη της ημερίδας περίπου στις 14.30. 

Οι εισηγήσεις και η συζήτηση που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική γλώσσα.  

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν. Αναγκαία η δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, ΕΔΩ.