Skip to main content

Ημερίδα για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη

Συγκεντρώσεις και ομιλίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των δανείων σε ελβετικό φράγκο, διοργανώνονται σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

Συγκεντρώσεις και ομιλίες σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των σοβαρότατων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που δημιούργησαν τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο διοργανώνει ο Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου.

Στις εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν ανά την Ελλάδα, έχοντας ως πρώτους σταθμούς της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, θα αναλυθούν οι δράσεις του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα καθώς και οι δικαστικές εξελίξεις.

"Ενόψει της άμεσης συλλογικής δικαστικής διεκδίκησης καλούνται οι δανειολήπτες του ελβετικού φράγκου σε ενημέρωση και σε συλλογική δράση", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου και ώρα 6.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με κεντρικούς ομιλητές την πρόεδρο του Συλλόγου, Λίτσα Μαθιουδάκη και τη δικηγόρο Αριάδνη Νούκα.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου και ώρα 11.30 το πρωί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, όπου θα μιλήσουν οι ίδιοι ομιλητές.