Skip to main content

Ημέρες Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας 2015 από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Την εκδήλωση 'Ημέρες Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας με τίτλο «Admission is possible II», διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Την εκδήλωση 'Ημέρες Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας με τίτλο «Admission is possible II», διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις 9 και 10 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση παρέχει την ευκαιρία στους τελειόφοιτους και αποφοίτους των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών του Τμημάτων να επικοινωνήσουν με εκπροσώπους ελληνικών και ξένων εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και να διερευνήσουν τις προοπτικές απασχόλησής τους σε αυτές, μέσα από τη διαδικασία της συνέντευξης επιλογής, στο οικείο περιβάλλον του πανεπιστημίου τους.

Για δεύτερη χρονιά επιλέχθηκε ο τίτλος «Admission is possible II», παραφράζοντας τον τίτλο της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας  (mission impossible), γιατί παρά τις δύσκολες συνθήκες στην εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας και την αυξανόμενη ανεργία, κυρίως στον πληθυσμό των νέων επιστημόνων, υπάρχουν ακόμη «ευκαιρίες» επαγγελματικής σταδιοδρομίας και για το λόγο αυτόν επιδίωξη της εκδήλωσης είναι να ενθαρρυνθούν οι απόφοιτοι να συμμετάσχουν στη δημιουργική και οργανωμένη αναζήτηση και διεκδίκησή τους.

Αναλυτικά η εκδήλωση περιλαμβάνει:

·Προγραμματισμένες συνεντεύξεις υποψηφίων με εταιρίες: 50 εταιρίες συναντώνται με περισσότερους από 400 υποψηφίους
·Εταιρικές προβολές και βίντεο προετοιμασίας για την είσοδο στην αγορά εργασίας στο Cine Career με ελεύθερη είσοδο για κάθε ενδιαφερόμενο.


Αναλυτικές πληροφορίες για την εκδήλωση καθώς και τη λίστα των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα: https://dasta.uom.gr/Career/Events/19236.html