Skip to main content

Ημέρα κινητοποιήσεων

Χειρόφρενο στα ταξί από σήμερα και μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής βάζουν οι ιδιοκτήτες, αντιδρώντας στη αύξηση 50% στο τεκμαρτό εισόδημά τους και στις αλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο. Στον αγώνα
Χειρόφρενο στα ταξί από σήμερα και μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευήςβάζουν οι ιδιοκτήτες, αντιδρώντας στη αύξηση 50% στο τεκμαρτό εισόδημάτους και στις αλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου θα πραγματοποιήσει σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση του ασφαλιστικού τουςταμείου. Στις 12 οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούνστο Άγαλμα Βενιζέλου και θα κατευθυνθούν προς τη ΓενικήΓραμματεία Μακεδονίας Θράκης.

Γενική πανελλαδική απεργία έχουν εξήγγειλαν για σήμερα οι παραγωγοί πωλητές, οι οποίοι αντιδρούν στην τήρηση βιβλίων εσόδων - εξόδων και στο λογιστικό προσδιορισμό, καθώς εκτιμά ότι τα μέτρα αυτά θα επιφέρουν αύξηση του καλλιεργητικούκόστους παραγωγής κατά 15% έως 20% που μαζί με την αύξηση του ΦΠΑ θαοδηγήσουν σε αύξηση της τιμής των προϊόντων κατά 30% σε βάρος τωνκαταναλωτών.

Ωστόσο, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών γνωστοποιεί ότι οι επαγγελματίες πωλητές δεν θα απεργήσουν σήμερα και οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά.

Έως και την Πέμπτη απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι, οι οποίοι αντιδρούν στη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος.