Skip to main content

Ημαθία: Ξάφρισαν κατάστημα ηλεκτρικών παραμονή Πρωτοχρονιάς

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, τα στοιχεία τριών γυναικών ηλικίας 34, 36 και 47 ετών και ενός ανήλικου.

Εξιχνιάστηκε άμεση υπόθεση κλοπής από κατάστημα στην Ημαθία.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, τα στοιχεία τριών γυναικών ηλικίας 34, 36 και 47 ετών και ενός ανήλικου (όλοι τους Έλληνες) και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι το μεσημέρι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν σε κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από κοινού διάφορες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές (τάμπλετ, φορητούς υπολογιστές, μόνιτορ, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικά σκουπάκια, κ.α.).

Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο και διέφυγαν.

Τα κλοπιμαία, η αξία των οποίων σύμφωνα με εκτιμήσεις ανέρχεται στις 4.000 ευρώ, βρέθηκαν στην κατοχή των τριών γυναικών και αποδόθηκαν στον 51χρονο ιδιοκτήτη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.