Skip to main content

Ημαθία: Δύο αδέρφια έκλεψαν αποθήκη με εξοπλισμό λαϊκών αγορών

Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές η κλοπή από αποθήκη σε περιοχή της Ημαθίας, με προϊόντα και εξοπλισμό λαϊκών αγορών, αξίας 5.000 ευρώ.

Εξιχνιάστηκε η κλοπή από αποθήκη σε περιοχή της Ημαθίας, με προϊόντα και εξοπλισμό λαϊκών αγορών, αξίας 5.000 ευρώ.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 19, 20, 32 και 49 ετών. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, δύο αδέρφια ηλικίας 19 και 20 ετών, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν αποθήκη ιδιοκτησίας 63χρονου και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και προϊόντα λαϊκών αγορών (μεταλλικούς πάγκους, πλαστικές κλούβες, είδη ρουχισμού κ.α.), συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.

Στη συνέχεια πήγαν σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων της περιοχής, όπου πούλησαν μέρος των κλοπιμαίων στον 49χρονο ιδιοκτήτη και στον 32χρονο υπάλληλό του.
Σε έρευνα που έγινε στην επιχείρηση του 49χρονου εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία που μεταπωλήθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών  Βέροιας. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.