Skip to main content

Ημαθία: Χειροπέδες σε 31χρονο που άρπαξε τσάντα από ηλικιωμένη

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο άντρες, οι οποίοι τον ανέμεναν με αυτοκίνητο σε κοντινό σημείο, προκειμένου να διαφύγουν.

Στη σύλληψη ενός 31χρονου Έλληνα που νωρίτερα είχε κλέψει τσάντα από 72χρονη σε περιοχή της Ημαθίας προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας,

Ο δράστης προσέγγισε την ηλικιωμένη και της αφαίρεσε τη τσάντα, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, συμπεριλαμβάνονται ακόμη δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 22 ετών, οι οποίοι ανέμεναν με αυτοκίνητο σε κοντινό σημείο, προκειμένου να διαφύγουν.

Επιλέον, στην περιοχή της Βέροιας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας ένας 26χρονος Έλληνας που είχε αφαιρέσει χρηματικό ποσό από κατάστημα. Προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε σε κατάστημα και αφαίρεσε από χώρο γραφείου, το ποσό των 80 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Τέλος, σε περιοχή της Χαλκιδικής, συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 25χρονος Έλληνας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ζευγάρια γυαλιά ηλίου που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους. Κατά την έρευνα βρέθηκαν επίσης διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και 16 ναρκωτικά δισκία.