Skip to main content

Ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στην πόλη - Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσεις τους 28 βαθμούς

Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα Τετάρτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 μποφόρ και από το μεσημέρι βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.