Skip to main content

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα στη χώρα

Σε Μακεδονία και Θράκη θα επικρατεί γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη μέχρι 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα επικρατεί γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.