Skip to main content

Ηλιοφάνεια και αυξημένα επίπεδα υγρασίας σήμερα στη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς.

Ζεστός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα είναι σήμερα, μέχρι το απόγευμα, ο καιρός. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα πιθανόν να είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.