Skip to main content

Ηλιοφάνεια και αφρικανική σκόνη σήμερα το σκηνικό του καιρού

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς

Tοπικές βροχές αναμένονται σήμερα και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο  καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη μέχρι 4 μποφόρ.  

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.