Skip to main content

Ηλεία: Κτύπησαν με βαριοπούλα 54χρονο και πήραν 90.000 ευρώ

Το βράδυ των Χριστουγέννων κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατοικία και κτύπησαν με βαριοπούλα 54χρονο για να ομολογήσει τη θέση του χρηματοκιβωτίου.

Ανήμερα των Χριστουγένων εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι στην Ηλεία, όταν τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους, στην περιοχή Δουνέικα, με πιστόλι και βαριοπούλα και αφού τους χτύπησαν κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματοκιβώτιο που περιείχε 90.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και μεταφέρει το in.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ των Χριστουγέννων.

Οι τρεις ληστές έσπασαν αρχικά το παράθυρο της κουζίνας και στη συνέχεια την κεντρική πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον 54χρονο, τη 38χρονη σύντροφό του και τον γιο της, ο οποίος ακούγοντας τα όσα συνέβαιναν κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι με ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι δράστες ακινητοποίησαν το ζευγάρι, άρχισαν να χτυπούν με τη βαριοπούλα τον 54χρονο και υπό την απειλή του όπλου ζητούσαν να τους πουν που έχουν τα χρήματα.

Οι δράστες, που φαίνεται ότι γνώριζαν για το χρηματοκιβώτιο, κατέβηκαν στο ισόγειο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του γιου του 54χρονου και ένα κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Έσπασαν την πόρτα και μέσα στο χώρο αναζήτησαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί, κρυμένο στον τοίχο. Κατάφεραν να το αποκολλήσουν και να τραπούν στη συνέχεια σε φυγή.

Ο γιος της 38χρονης κάλεσε στο κινητό το γιο του 54χρονου και στη συνέχεια την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι εντόπισαν δεμένους τον 54χρονο, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, και την 38χρονη.