Skip to main content

Οικονόμου: Τι θα ζητήσει ο ΑΣ Άρης από τους ενδιαφερόμενους

Στις εγγυήσεις που θα ζητήσει από τα υποψήφια σχήματα που ενδιαφέρονται για το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρίνων», στάθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη

Στις εγγυήσεις που θα ζητήσει από τα υποψήφια σχήματα που ενδιαφέρονται για το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρίνων», δηλαδή αυτών των κ.κ. Αρβανιτίδη και Καρυπίδη, στάθηκε  ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου, εν όψει της αποψινής έκτακτης ΓΣ του ΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το εχέγγυο που ζητά ο Ερασιτέχνης είναι να βγει η ομάδα οικονομικά χωρίς τα περσινά ευτράπελα και να είμαστε στο τέλος πρώτοι. Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε σε οικονομικό επίπεδο είναι ζητήσουμε μια συναλλαγματική ενός ποσού έτσι ώστε σε περίπτωση που αυτός που αναλάβει εγκαταλείψει να υπάρχει η δυνατότητα να κινηθεί ο Ερασιτέχνης μέχρι να βρει τον επόμενο. Εκτιμώ πως ένα ποσό της τάξης των 200 χιλιάδων ευρώ είναι ικανοποιητικό. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα πράγματα όπως η εκκαθάριση, η ανάληψη εκ μέρους του της ομάδας Κ17 καθώς και το ποσοστό που αναλογεί στον Ερασιτέχνη από τα έσοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος από διαρκείας και εισιτήρια. Θα δούμε πώς μπορεί να γίνει αυτό. Αν θα δοθούν εφ άπαξ ή ανά αγώνα. Με βάση τα περσινά δεδομένα μιλάμε για ποσό 150 χιλιάδων ευρώ περίπου».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχει περίπτωση εμφάνισης Κάλας: «Δεν έχω κάποιο τέτοιο στοιχείο υπ’ όψιν μου».

Για τον Καρυπίδη και τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Εμείς ακούσαμε τον καθένα, θέσαμε τα ερωτήματά μας και πήραμε τις απαντήσεις. Από εκεί και πέρα τα κριτήρια του καθενός είναι διαφορετικά. Άλλος προτάσσει το οικονομικό, άλλος το αγωνιστικό. Ο καθένας θα αποφασίσει ελεύθερα για το σχήμα της αρεσκείας του. Ο Καρυπίδης μου τόνισε πως οι σχέσεις του με τον Σαββίδη είναι καθαρά επαγγελματικές χωρίς να υπάρχει καμία μεταξύ τους σχέση στο ποδόσφαιρο. Εδώ είμαστε ανταγωνιστές μου είπε».