Skip to main content

Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη

Την κοπέλα φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια ο πατέρας της και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι - Μη αναστρέψιμη η κατάστασή της λένε οι γιατροί

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί το περιστατικό που ξεκίνησε από μια φωτιά χθες το πρωί σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη και τελικά αποκαλύπτει μία οικογενειακή τραγωδία.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε πως στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου έχει ξεσπάσει φωτιά και στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους έναν 50χρονο άντρα με την 17χρονη κόρη του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπό της και σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας φέρεται να της επιτέθηκε και να την τραυμάτισε, ενώ στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου διέμεναν.

Η 17χρονη κοπέλα έφερε μώλωπες στο λαιμό της, ενώ οι γιατροί στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται χαρακτηρίζουν την κατάστασή της μη αναστρέψιμη, ελπίζοντας σε θαύμα.

Στο σπίτι διέμενε η 17χρονη μαζί με τον πατέρα της, ενώ η μητέρα της οικογένειας έμενε στην Κέρκυρα μαζί με τον 13χρονο γιο της

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι αφορμή για την άγρια επίθεση στάθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της κοπέλας προς τη μητέρα της και στο οποίο της έλεγε να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο 55χρονος δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά.

Ο 55χρονος άνδρας όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το protothema.gr, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του και ένταλμα σύλληψης, το οποίο δεν είχε εκτελεστεί. Ο 55χρονος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν την κατάθεσή του, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Στο πλευρό της 17χρονης κοπέλας βρίσκεται η μητέρα της, η οποία επέστρεψε από την Κέρκυρα, όπου βρισκόταν με τον 13χρονο γιο της. Σύμφωνα πληροφορίες, στην κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε χωρίσει με τον 55χρονο πριν από μερικά χρόνια.

«Χωρίσαμε πριν από πέντε χρόνια. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. και προβλήματα με τη συμπεριφορά του», τόνισε χαρακτηριστικά. «Ήταν βίαιος. πριν από λίγους μήνες έφυγα με το γιο μου για την Κέρκυρα. Η κόρη μου έμεινε πίσω γιατί σπούδαζε σε ιδιωτική σχολή», πρόσθεσε η μητέρα της 17χρονης.