Skip to main content

Ίκερ Κασίγιας: «Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι γκέι»

Ενώ οι φήμες ήθελαν τον βετεράνο γκολκίπερ να έχει σχέση με την πρώην σύζυγο του Πικέ, Σακίρα, αυτός έκανε coming out μέσω του twitter.

«Φωτιά» έβαλε στο twitter έβαλε το μεσημέρι της Κυριακής ο Ίκερ Κασίγιας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, μέσω της οποίας δηλώνει ότι είναι gay.

Ο βετεράνος Ισπανός κίπερ, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα με αφορμή τις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την πρώην σύζυγο του Ζεράρ Πικέ, Σακίρα έγραψε: «Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι gay».

Η εν λόγω ανάρτηση έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα, με πολλούς να αναρωτιούνται αν ισχύει πράγματι η δήλωσή του ή αν πρόκειται περί αστείο, ή ακόμα αν κάποιος χάκερ απέκτησε πρόσβαση στο προφίλ του θρυλικού πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έκανε πραγματικά coming out ή απλά τρολάρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κασίγιας ήταν παντρεμένος με την γνωστή δημοσιογράφο, Σάρα Καρμπονέρο, με την οποία χώρισε τον περασμένο Μάρτιο μετά από αρκετά χρόνια έγγαμου βίου.

Η απάντηση του Πουγιόλ

Από εκεί και πέρα, ένας από τους πρώτους που σχολίασαν στην ανάρτηση του ήταν ο συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας, Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος έγραψε χιουμοριστικά πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την ιστορία τους.