Skip to main content

Εικαστική έκθεση στο ΑΠΘ: «Το βλέμμα και η κατασκευή της εικόνας»

Η έκθεση πραγματοποιείται, στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ, από την καλλιτεχνική ομάδα "eikon.vis.auth" της Σχολής Καλών Τεχνών.

Την έκθεση, με τίτλο «Το βλέμμα και η κατασκευή της εικόνας» θα έχουν τη δυνατότητα να δουν όσοι επισκεφθούν το φουαγέ του κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ έως και την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017.

Η έκθεση πραγματοποιείται, στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ, από την καλλιτεχνική ομάδα "eikon.vis.auth" του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Αν. Καθηγητής Εικαστικών Τεχνών-Ψηφιακής Εικόνας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, Αθανάσιος Πάλλας.

Σύμφωνα με την ομάδα, η έκθεση στοχεύει «στην καθοδήγηση του βλέμματος του παρατηρητή, σε εικόνες που η ίδια κατασκευάζει και κατά συνέπεια ερευνά, προτείνει και αναλαμβάνει ανάπτυξη και σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, καλλιτεχνικό σχεδιασμό λογοτύπου, ψηφιακή και αναλογική γραφιστική, κινούμενα γραφικά, ζωγραφική, τέχνη στον δημόσιο χώρο, καθώς και κάθε είδους εικαστική επιμέλεια».