Skip to main content

Ηχηρό μήνυμα στήριξης σε Ζέρβα από τους βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Σύσσωμη η ομάδα των βουλευτών Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης του κυβερνώντος κόμματος βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα - Παρών και ο Μιχάλης Μπεκίρης

Ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ζέρβα έστειλαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του νομού Θεσσαλονίκης, που επισκέφθηκαν απόψε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», το οποίο λειτουργεί στην καρδιά της πόλης, στην οδό Μακένζι Κινγκ 8.

To «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας, Άννα Ευθυμίου, Διαμαντής Γκολιδάκης, Στράτος Σιμόπουλος, Θεόδωρος Καράογλου και Φάνης Παπάς. Η Έλενα Ράπτη και ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος βρίσκονταν εκτός Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές της ΝΔ συζήτησαν με τον κ. Ζέρβα τις τελευταίες εξελίξεις στην αυτοδιοίκηση και εξέφρασαν τη στήριξή τους στον νυν δήμαρχο τονίζοντας ότι με την επανεκλογή του, και σε συνεργασία με την κυβέρνηση, η Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία των τελευταίων τεσσάρων ετών, αντιμετωπίζοντας με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Image

 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο διευθυντής του Γραφείου Θεσσαλονίκης του πρωθυπουργού Μιχάλης Μπεκίρης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Νίκος Πατσέας και ο πρόεδρος της Α' ΔΗΜ.ΤΟ. ΔΕΕΠ Α' Θεσσαλονίκης Γιώργος Γκαζέπης.

Νωρίτερα, ο κ. Μπεκίρης σε ευρεία σύσκεψη με τη Διοικούσα της ΝΔ, τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) και τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜΤΟ) Θεσσαλονίκης έστειλε το ίδιο μήνυμα υπέρ της στήριξης Ζέρβα, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για απόφαση του πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι τη στήριξη στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ζέρβα είχε ζητήσει το πρωί ο ίδιος από τους βουλευτές Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης στη συνάντηση που είχε μαζί τους για τα προβλήματα της περιοχής.

Διαβάστε σχετικά: Πρώτη σύσκεψη Μπεκίρη – βουλευτών ΝΔ Θεσσαλονίκης με μενού τον Ζέρβα...

O κ. Μπεκίρης επισήμανε ότι οι τοπικοί βουλευτές δεν πρέπει να μείνουν αμέτοχοι, αλλά να ενισχύουν την προσπάθεια για την επανεκλογή του κ. Ζέρβα στον δήμο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι αυτό είναι ένα από τα διακυβεύματα των δημοτικών εκλογών, όπου η Νέα Δημοκρατία έδωσε επισήμως τη στήριξή της μόλις σε τρεις υποψήφιους δημάρχους, Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.