Skip to main content

Ιδιωτικό βανάκι μετέφερε ασθενή στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας! (vid)

Ο νεαρός άνδρας «φορτώθηκε» στην κλούβα και λόγω έλλειψης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στην Κασσάνδρα από τη Χανιώτη.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στη Χαλκιδική με την έλλειψη ασθενοφόρων για τη μεταφορά ασθενών.

Πιο συγκεκριμένα, ένας τραυματίας που είχε πέσει από σκάλα έφτασε στο Κέντρο Υγείας με επαγγελματικό βανάκι ενός ιδιώτη, ο οποίος τον μετέφερε μόνος του.

Όπως ανέφεραν οι παριστάμενοι στο halkidikinews.gr, ο νεαρός άνδρας «φορτώθηκε» στην κλούβα, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας από τη Χανιώτη.

Στη συνέχεια, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τη στιγμή εκείνη, μπροστά στο Κέντρο Υγείας βρισκόταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία των κατοίκων της Κασσάνδρας για την έλλειψη διασωστών του ΕΚΑΒ.

Κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της Κασσάνδρας απέκλεισαν στις 11 το πρωί και για 20 λεπτά την επαρχιακή οδό, για να διαμαρτυρηθούν για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί με την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ στην Κασσάνδρα και γενικότερα στη Χαλκιδική.

Πηγή φωτογραφίας: Halkidikinews.gr