Skip to main content

Τραμπ: Απόλυτα διαβολική πράξη η επίθεση στο Λας Βέγκας

Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος μπορεί να ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που εξαπέλυσε ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ.

«Ειδεχθή» χαρακτήρισε την επίθεση σε συναυλία του Λας Βέγκας ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ καταικάζοντας, όπως είπε, «το απόλυτο κακό». Από τους πυροβολισμούς έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 50 άνθρωποι, ενώ τραυματίστηκαν πάνω από 400.

Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος μπορεί να ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που εξαπέλυσε ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ, όμως η πρόεδρος Τραμπ, κατά την διάρκεια δηλώσεων του στα μέσα ενημέρωσης, δεν αναφέρθηκε ούτε μία φορά στην οργάνωση.

«Χθες το βράδυ ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον ενός μεγάλου πλήθους κατά τη διάρκεια συναυλίας μουσικής κάντρι στο Λας Βέγκας. Δολοφόνησε βίαια περισσότερους από 50 ανθρώπους σε μια ενέργεια που αντιπροσωπεύει το απόλυτο κακό», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος από τον Λευκό Οίκο.

Ο ίδιος ενημέρωσε πως την Τετάρτη θα ταξιδέψει στα Λας Βέγκας για να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων και εργαζομένους των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.