Skip to main content

Ηχηρό «όχι» Βεζυρτζή στη μετεγγραφή Γκαλίτσιου στον ΠΑΟΚ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, γιατί ο Γκαλίτσιος είναι ανενεργός εδώ και 8 μήνες - Το επιχείρημα που αντιπαρέταξε ο Άρνεσεν

Έντονη ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Νίκου Βεζυρτζή στην προοπτική απόκτησης του Γιώργου Γκαλίτσιου από τον Δικέφαλο για ενάμιση χρόνο. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ συζητούσε επί τρείς ώρες με τον Φρανκ Άρνεσεν που επέστρεψε χθες από τη Δανία, ενώ τηλεφωνικά συμμετείχε στη σύσκεψη και ο Τζακ Αγγελίδης.

Ο κ. Βεζυρτζής εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, γιατί ο Γκαλίτσιος είναι ανενεργός εδώ και οκτώ μήνες. Είπε, ακόμη, πως εφόσον επιμένει στην κίνηση αυτή, είναι προτιμότερο να αποκτηθεί ο παίκτης για έξι μήνες και όχι για ενάμιση χρόνο. Μάλιστα, ανέφερε το εξής επιχείρημα: «Αν δεν τραυματιζόταν ο Κωνσταντινίδης, δεν θα συζητούσαμε τώρα για αυτό το θέμα».

Ο Αρνεσεν ανέφερε πως εάν δεν αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Γκαλίτσιο, υπάρχει «κίνδυνος» να αποκτηθεί από άλλη ανταγωνιστική ομάδα. Εν κατακλείδι, η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με έντονη διαφωνία εξαιτίας της σθεναρής στάσης που κράτησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Η απόφαση που ελήφθη, τελικώς, ήταν να ενημερωθεί ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, που θα κληθεί να λάβει την τελική απόφαση.