Skip to main content

ZeniΘ: Το «σπίτι» της ολοκληρωμένης ενέργειας στη Θεσσαλονίκη

Στόχος του είναι να ενημερώσει τους καταναλωτές για τη σωστή χρήση της ενέργειας, ώστε να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του νοικοκυριού τους.

Η «ZeniΘ», ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις,  υποδέχεται τους καταναλωτές σ’ ένα πρωτότυπο «σπίτι» ολοκληρωμένης ενέργειας.  

Το «σπίτι» της ZeniΘ έρχεται στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ολοκληρώσει τις επισκέψεις του στις μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας. Στόχος του είναι να ενημερώσει τους καταναλωτές για τη σωστή χρήση της ενέργειας, ώστε να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του νοικοκυριού τους.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα ενημερωθούν και για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που προσφέρει η εταιρεία πανελλαδικά. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τα οφέλη που προσφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό η νέα υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, που παρέχει εκπτώσεις σε όσους χρησιμοποιούν συνδυαστική ενέργεια από τη ZeniΘ, και φυσικό αέριο και ρεύμα.

Παράλληλα, όσοι επισκεφτούν το σπίτι της ZeniΘ θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα για τον οικιακό εξοπλισμό τους, όπως λέβητες αερίου, ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια και ψυγεία.

Η ομάδα της ZeniΘ θα ξεναγήσει τους επισκέπτες στο σπίτι της ολοκληρωμένης ενέργειας το Σάββατο 3/3 στην πλατεία Αριστοτέλους στις 10:00 – 14:00 και στις 17:00-19:00 και την Κυριακή 4/3 κάτω από τον Λευκό Πύργο, τις ίδιες ώρες.

Επόμενοι σταθμοί θα είναι οι Σέρρες, η Λαμία, η Χαλκίδα και η Αθήνα.