Skip to main content

Η Yasmin Levy στο φετινό Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Στην Ελλάδα, η Yasmin Levy έχει συνεργαστεί με την Ελένη Βιτάλη, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και τον Γιάννη Χαρούλη.

H Yasmin Levy, γνωστή και ως ιέρεια των σεφαραδίτικων τραγουδιών, επιστρέφει μετά από χρόνια στην Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική συναυλία στη Μονή Λαζαριστών, την Τρίτη 5 Ιουλίου.

"Οι παραστάσεις της, προσεγμένες και ατμοσφαιρικές αφήνουν στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις. Με κάθε εμφάνιση της παρασύρει τους ακροατές σε ένα εσωτερικό και απολαυστικό ταξίδι. Η αισθαντικότητα της φωνής της αγκαλιάζει το κοινό της και κάνει τον κάθε ακροατή να αισθάνεται ότι αυτή η μεγάλη ερμηνεύτρια μιλάει ξεχωριστά στον καθένα και περιγράφει κάτι από τη δική του προσωπική εμπειρία", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Έγινε γνωστή με την ερμηνεία σεφαραδίτικης μουσικής, που μετρά περισσότερα από 500 χρόνια ιστορίας. Έχει ταξιδέψει τραγουδώντας στην Ευρώπη, την Τουρκία, το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, μοιράζοντας ακούσματα από Ladino (Ισπανό-εβραϊκή μουσική), από φλαμένγκο, αλλά και από δικά της κομμάτια.

"H Yasmin Levy είναι μια ερωτική ερμηνεύτρια πολυπολιτισμικών ήχων που έχουν αγαπηθεί από όλο τον κόσμο αλλά και από τη χώρα μας" συνεχίζει η ανακοίνωση.

Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με την Ελένη Βιτάλη, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και τον Γιάννη Χαρούλη.

Πληροφορίες

Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Ώρα προσέλευσης: 20:00 / Ώρα έναρξης: 21:00
Τηλ πληροφοριών: 2310510081
Εισιτήρια (ταμείο, Προπώληση)
20€ (αριθμημένες θέσεις),
15€ (γενική είσοδος),
12€ (φοιτητικό)

Σημεία Προπώλησης:
Σάρωθρον - Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά), Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Εκδοτήρια Μονής Λαζαριστών
Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης Viva: Public, Seven Spot, Media Markt, Reload