Skip to main content

Η χρυσή ευκαιρία του Άρη

Με τους άμεσους αντιπάλους του να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα ο Άρης έχει την ευκαιρία να κάνει το… ντου για την κορυφή!

Μετά και τις αποκαλύψεις που έγιναν τον τελευταίο μήνα και αφορούσαν το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, αλλά και αυτές που αναμένεται να γίνουν εντός των επόμενων ημερών, η Σούπερ Λιγκ είναι ένα πρωτάθλημα… προς αποφυγήν για κάθε αξιόλογο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Τρανό παράδειγμα αποτελούν οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής οι ομάδες της χώρας μας.

Την δεδομένη στιγμή ο Άρης είναι αυτός που δείχνει να ξεχωρίζει στο παζάρι, με τον Σάκη Τσιώλη να εμπλουτίζει την φαρέτρα του με νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι διψάνε για μπάλα! Ο τελευταίος από αυτούς που πέρασε τις πύλες του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο 20χρονος Βασίλης Τριανταφυλλάκος ο οποίος αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Αναγέννησης και αποτελούσε μήλον της έριδος τουλάχιστον για άλλες δύο ομάδες της Λίγκας (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ).

Προσωπικά δεν έχω παρακολουθήσει τον υψηλόσωμο επιθετικό στο πρωτάθλημα της Football League 2, παρόλα αυτά οι πληροφορίες αλλά και οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του μιλάνε για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή ο οποίος αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα τους «κιτρινόμαυρους», τόσο αγωνιστικά όσο και με μία μελλοντική πώληση του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Καλό είναι βέβαια να μην προτρέχουμε τόσο πολύ αλλά να επικεντρωθούμε στο σήμερα. Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ του «Θεού του πολέμου» βάζει τα θεμέλια για να κάνει το… ντου στην κορυφή ακόμα και από την ερχόμενη σαιζόν. Χωρίς να έχει υποχρεώσεις σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση (κάτι που στοιχίζει πάρα πολύ οικονομικά) ο Άρης μπορεί να μπει σφήνα στην πρώτη τριάδα, αν αναλογιστούμε το πόσο έχουν αποδυναμωθεί οι άμεσοι αντίπαλοι του.

Μέσα σε όλα αυτά οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» δεν ξεχνάνε και το εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι του μάρκετινγκ. Η φιλική αναμέτρηση με την Πενιαρόλ στις 26 Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και τα αναμνηστικά προϊόντα που θα διατεθούν από την μπουτίκ θα γεμίσουν τα ταμεία του συλλόγου, σε μία πολύ δύσκολη εποχή τόσο για την χώρα όσο και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το πρεστίζ του συλλόγου.

Ο Άρης μετά από χρόνια δείχνει πως λειτουργεί έχοντας στο μυαλό του το μέλλον, κάτι που πρέπει να αποδεχτούν όλοι οι φίλαθλοι του συλλόγου ώστε να κάνουν την απαραίτητη ποδοσφαιρική υπομονή. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα τους ανταμείψει.