Skip to main content

Οι ξένοι επενδυτές και οι «ξενοδόχοι» της αντίστασης...

Το ενδιαφέρον ασιατικής προέλευσης fund για την παραλία του Σχοινιά στην Αττική και η αντίσταση που οργανώνουν περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Μια πληροφορία που, αν η εξέλιξή της επιβεβαιωθεί, μαρτυρά γιατί η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να ζει με τα δανεικά των εταίρων της, χωρίς να μπορεί να σηκώσει κεφάλι, έφτασε πριν λίγες ώρες στα γραφεία της Voria.gr.

Συγκεκριμένα, πληροφορηθήκαμε ότι εμφανίστηκε fund, ασιατικής προέλευσης, το οποίο ενδιαφέρεται για την παραλία του Σχοινιά, στον Μαραθώνα Αττικής. Ως εδώ, όλα καλά. Μάλιστα, η ίδια πληροφορία αναφέρει ότι το ίδιο fund έχει κιόλας καταθέσει ήδη ένα πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα στο ΤΑΙΠΕΔ. Αλλά ότι υπολογίζει χωρίς τον «ξενοδόχο».

Ηδη, ορισμένες περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν μάθει την ίδια πληροφορία, άρχισαν να οργανώνουν την ...αντίσταση. Και το πιθανότερο είναι πως και αυτή η επένδυση, θα μείνει στα χαρτιά.

Όπως τόσες και τόσες άλλες, στην Ελλάδα, την τελευταία 15ετία. Ακόμα και όσες κάποια στιγμή ξεκόλλησαν, πέρασαν από τόσα κύματα που αν ρωτούσε σήμερα κανείς τους επενδυτές τους, θα έλεγαν ότι πολύ δύσκολα θα ξανάμπαιναν σε αυτή την περιπέτεια.

Πηγή Φωτογραφίας: galaziaakti.com