Skip to main content

Η Voria.gr σας εύχεται Καλή και Ευτυχισμένη Χρονιά

Η συντακτική ομάδα της Voria.gr σας εύχεται Καλή και Δημιουργική Χρονιά, με επιτυχίες στους στόχους και τις επιθυμίες σας, με αγάπη και αλληλεγγύη.

Για το νέο έτος που υποδεχθήκαμε με αναγεννημένες ελπίδες η Voria.gr σας εύχεται υγεία, ευτυχία, επιτυχία και ευημερία. Το 2018 ας σηματοδοτήσει την αρχή μιας δημιουργικής αλλαγής για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για τη χώρα και όλο τον κόσμο.

Το 2018 είναι ένα έτος ορόσημο για τη χώρα μας, καθώς σχεδόν μετά από οκτώ χρόνια η Ελλάδα τον Αύγουστο η Ελλάδα θα βρίσκεται εκτός Μνημονίων διεκδικώντας από τους πιστωτές ελάφρυνση του χρέους, ενώ πολλοί εκτιμούν ότι θα είναι και έτος εκλογών. Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας μετά τα Μνημόνια θα είναι πολλές και σίγουρα η έξοδος από τα προγράμματα στήριξης δεν σημαίνει αυτόματα και το τέλος της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα θα πρέπει να αποδείξει ότι κατάλαβε τα λάθη του παρελθόντος και διδάχθηκε από αυτά και να αποφασίσει να ακολουθήσει μία νέα πορεία.

Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι σημαντική και για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων με τις εξελίξεις να τοποθετούνται μέσα στο πρώτο εξάμηνο.

Όλα αυτά σε μία περίοδο που και η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να χαράξει τη μελλοντική της πορεία μέσα από πολιτικές, θεσμικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις και εν μέσω αβεβαιότητας για τους γεωπολιτικούς κινδύνους από την αύξηση των εντάσεων γύρω από τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Βόρειας Κορέας και τη συνεχιζόμενη αστάθεια στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Στη Voria.gr δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για αντικειμενική, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση. Ως το μοναδικό διαδικτυακό μέσο της Θεσσαλονίκης που βάζει σε πρώτο πλάνο το ρεπορτάζ και δεν περιορίζεται σε αναπαραγωγή ειδήσεων θα επιμείνουμε να αναδεικνύουμε τα θέματα της Θεσσαλονίκης, τις θετικές πτυχές της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής, να αποκαλύπτουμε, να ελέγχουμε, να εκφράζουμε αδέσμευτη άποψη.

Όλοι εμείς, η συντακτική ομάδα της Voria.gr σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας ευχόμαστε Καλή και Δημιουργική Χρονιά, με επιτυχίες στους στόχους και τις επιθυμίες σας, με αγάπη και αλληλεγγύη.

Χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2018!

Η συντακτική ομάδα της Voria.gr