Skip to main content

Η Voria.gr πάει... ΔΕΘ και προσφέρει ανεπανάληπτα δώρα! (φωτο)

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της στην 81η ΔΕΘ η Voria.gr δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κερδίσουν ένα κινητό και ένα tablet.

Η Voria.gr, η μοναδική ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα με έδρα τη Bόρεια Ελλάδα δίνει δυναμικό "παρών" για άλλη μια χρονιά στην 81η ΔΕΘ και γιορτάζει τη συμμετοχή της στα 90α γενέθλια της ΔΕΘ με έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, οι αναγνώστες της Voria.gr θα έχουν την ευκαιρία από σήμερα και μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου να διεκδικήσουν δύο απίστευτα δώρα: ένα κινητό HomTom HT7 Pro Smartphone 4G και ένα tablet e-star beauty 7" με την ευγενική χορηγία της Welcome Stores!

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας στο Facebook κάνοντας Like στη σελίδα μας Voria.gr και κοινοποιώντας τον διαγωνισμό μας.

Οι δύο τυχεροί που θα κερδίσουν ένα κινητό HomTom HT7 Pro Smartphone 4G και ένα tablet e-star beauty 7" θα ανακηρυχθούν μετά από κλήρωση.

Τα στοιχεία των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα της Voria στο Facebook, ενώ οι νικητές θα ενημερωθούν και με σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σας περιμένουμε στην 81η ΔΕΘ στο περίπτερο 15, σταντ 56 και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!