Skip to main content

Η ΒΙΚΟΣ ΑΕ τιμήθηκε σε εκδήλωση από το Χρηματιστήριο Αθηνών

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε αναφορά στην 10ετή συνεχή παραμονή της εταιρείας στην 1η θέση του μεριδίου αγοράς στο εμφιαλωμένο νερό.

Την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών κήρυξε η ΒΙΚΟΣ ΑΕ, μαζί με τις εταιρείες της Βορείου Ελλάδος που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις και τη συμβολή τους στην ελληνική οικονομία.

«Η σημερινή μέρα αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην 25ετή πορεία της ΒΙΚΟΣ ΑΕ, που μας έχει φέρει στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα υψηλής ποιότητας και στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία με δράσεις κοινωνικής ευθύνης που κατευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στην προστασία του περιβάλλοντος, στον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Μια πορεία για την οποία, όλη η οικογένεια της ΒΙΚΟΣ νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι», ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της ΒΙΚΟΣ ΑΕ, εκπροσωπώντας την εταιρεία σε ειδική παρουσίαση που ακολούθησε.  

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε αναφορά στην 10ετή συνεχή παραμονή της εταιρείας στην 1η θέση του μεριδίου αγοράς στο εμφιαλωμένο νερό, στο επιτυχημένο λανσάρισμα των αναψυκτικών Βίκος, στις 28 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής στα 3 εργοστάσια, καθώς και τους περισσότερους από 300 εργαζόμενους της εταιρείας.

Επιπλέον, έγινε ιδιαίτερη ενημέρωση για τη νέα, μεγάλη επένδυση ύψους €25 εκατ. που υλοποιεί ήδη η εταιρεία για την εγκατάσταση νέων γραμμών εμφιάλωσης νερού και παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών, αλλά και νέου μηχανολογικού εξοπλισμού στο εργοστάσιο κατασκευής πωμάτων και πλαστικών προπλασμάτων φιαλών. Μάλιστα, η νέα επένδυση συμπίπτει με τη συμπλήρωση φέτος των 25 χρόνων λειτουργίας της ΒΙΚΟΣ ΑΕ.

«Είναι μια επένδυση που έρχεται να προστεθεί σε μια πολύ θετική χρονιά για την εταιρεία, με σημαντική αύξηση στον κύκλο εργασιών που για το 2016 προσέγγισε τα €68 εκατ. έχοντας περαιτέρω αυξητικές τάσεις όπως φαίνεται από το α’ 5μηνο του 2017. Επένδυση που πραγματοποιείται με ίδια κεφάλαια, δίνει αξία και τόνωση στην τοπική οικονομία της Ηπείρου, και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας», τόνισε ο κ. Σεπετάς.

Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της βράβευσης της ΒΙΚΟΣ ΑΕ από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ). Το βραβείο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» απονέμεται από τον ΣΒΒΕ σε εταιρείες που αύξησαν τον αριθμό των εργαζομένων τους, επένδυσαν στην τοπική οικονομία, ενίσχυσαν την εξωστρέφειά τους και καινοτόμησαν παράγοντας νέα προϊόντα και υιοθετώντας νέες παραγωγικές διαδικασίες με σεβασμό στο περιβάλλον.