Skip to main content

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύει τα δρομολόγια για το καρναβάλι της Ξάνθης

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε αύξηση των θέσεων στις αμαξοστοιχίες που θα εξυπηρετήσουν τη μετακίνηση των επισκεπτών για τις ημέρες του Καρναβαλιού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το καρναβάλι της Ξάνθης, ενισχύει το δρομολόγιο 90 από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και το δρομολόγιο 601Α, από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Λόγω των εορταστικών ημερών, οι θέσεις στα συγκεκριμένα δρομολόγια είχαν εξαντληθεί. Για τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των εκδρομέων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε αύξηση των θέσεων στις συγκεκριμένες αμαξοστοιχίες, ώστε να δώσει σε ακόμη περισσότερο κόσμο την ευκαιρία να διασκεδάσει στην «Πόλη με τα χίλια χρώματα», την Ξάνθη.

Ειδικότερα, επιπλέον 219 θέσεις σε κάθε μια από τις παραπάνω αμαξοστοιχίες θα είναι διαθέσιμες, για να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές στο Ξανθιώτικο καρναβάλι.

Η αμαξοστοιχία 90 αναχωρεί την Παρασκευή 16/2 στις 16:01 και αφικνείται στην Ξάνθη στις 20:54. Tην Δευτέρα 19/2 η αμαξοστοιχία 601 Α θα αναχωρήσει από την Ξάνθη στις 16:52 και θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 22:22.