Skip to main content

#visithalkidiki: Η Τόνια Σωτηροπούλου διαφημίζει τη Χαλκιδική (φωτο)

Απόλαυση πριν τη... δουλειά για το... κορίτσι του «Πράκτορα 007», που βρίσκεται ήδη στη Χαλκιδική αναμένοντας την άφιξη Βρετανών παραγωγών ταινιών

Τα σαγηνευτικά τοπία και τις πανέμορφες παραλίες της Χαλκιδικής απολαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες το... κορίτσι του «James Bond», Τόνια Σωτηροπούλου, λίγο πριν ξεκινήσει να... αλωνίζει την περιοχή αναζητώντας πιθανές τοποθεσίες για γυρίσματα βρετανικών ταινών, όπως σας αποκάλυψε πρώτη η Voria.gr.

Η ελληνίδα ηθοποιός έχει αναρτήσει σε Facebook και Instagram φωτογραφίες από την περιοχή της Βουρβουρού και το γνωστό beach bar Manassu. Η παρότρυνσή της; #visithalkidiki (επισκεφθείτε τη Χαλκιδική)!

Όπως είχε γράψει η Voria.gr, η διάσημη παραγωγός Mary Burke, Senior Production and Development Executive στο Βρετανικό Συμβούλιο Χρηματοδότησης Κινηματογραφικών Παραγωγών, αναμένεται να συναντήσει την Τόνια Σωτηροπούλου στις 7 Αυγούστου. Ορμητήριό τους θα αποτελέσει το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς, όπου θα φιλοξενούνται για έξι ημέρες, έως τις 13 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βρετανοί ενδιαφέρονται τόσο για τις διάσημες και ιδιαίτερες παραλίες του νομού όσο και για την ορεινή εναλλακτική Χαλκιδική.

Δείτε τις φωτογραφίες: