Skip to main content

Αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Κατάρ από τον Μάρτιο

Tα αεροπορικά δρομολόγια που θα συνδέουν το αεροδρόμιο Μακεδονία με τη Ντόχα θα γίνονται από την Qatar Airways, με Airbus A320 aircraft.

Την ευκαιρία να ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη στην Ντόχα του Κατάρ με τα φτερά της Qatar Airways θα έχουν όσοι το επιθυμούν από τις 27 Μαρτίου του 2018, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Τα αεροπορικά δρομολόγια θα γίνονται με Airbus A320 aircraft, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy.

Τα δρομολόγια θα γίνονταν κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή

- Ντόχα (DOH) προς Θεσσαλονίκη (SKG) QR205 αναχώρηση 07:40 άφιξη 12:50 

- Θεσσαλονίκη (SKG) προς Ντόχα (DOH) QR206 αναχώρηση 13:50 άφιξη 18:40 

«Η Θεσσαλονίκη, ο δεύτερος προορισμός της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα, είναι γνωστός για τους πολλούς αρχαιολογικούς χώρους και τις ιστορικές της κατασκευές, συμπεριλαμβανομένων των καλά διατηρημένων βυζαντινών ψηφιδωτών και τειχών. Η σχετικά μικρή πόλη θεωρείται υπαίθριο μουσείο βυζαντινής ιστορίας και προσφέρει μια πραγματικά μοναδική πολιτιστική εμπειρία για όλους», τονίζει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε μέσω facebook αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

«Ηταν δυο χρόνια πριν που συναντηθήκαμε με τη νέα τότε περιφερειακή διευθύντρια της Qatar στην Ελλάδα Τheresa Cissell στο γραφείο του δημάρχου. Χρειάστηκαν δυο χρόνια προσπαθειών από πολλούς εταίρους, φορείς και συνεργάτες, για να πειστεί να βάλει η εταιρεία την πτήση που ανοίγει εντυπωσιακά τους ορίζοντες της πόλης», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας χαριτολογώντας: «που να ήμασταν ως κράτος και φιλικοί προς τις επενδύσεις των Καταριανών στην Ελλάδα.. θα είχαμε συντομεύσει κατά ενα χρόνο περίπου τη διαδικασία! Τουλάχιστον, in Thessaloniki they trust!!».