Skip to main content

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ετοιμάζεται να καταγγείλει τον Σαββίδη για οπλοφορία

Έτοιμη να καταγγείλει τον Ιβάν Σαββίδη για οπλοφορία σε FIFA και UEFA είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ - Τι υποστηρίζουν οι άνθρωποι της «Ένωσης»

Έτοιμη να καταγγείλει σε FIFA, UEFA και Υπουργείο Δικαιοσύνης τον Ιβάν Σαββίδη για οπλοφορία είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρουν ότι έχουν αρχίσει ήδη να συγκεντρώνουν στοιχεία με φωτογραφίες και βίντεο σχετικά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, το όπλο και τις απειλές που υποστηρίζουν πως εξαπέλυσε προς τον διαιτητή της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Υπενθυμίζεται πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά το ακυρωθέν γκολ του Φερνάντο Βαρέλα που έφερε την οργή του ομογενή επιχειρηματία έχοντας δεμένο στη ζώνη του ένα περίστροφο.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» υπογραμμίζουν πως ο κ. Σαββίδης απευθυνόμενος στον διαιτητή του αγώνα, Γιώργο Κομίνη του είπε «Είσαι νεκρός» ενώ ξεκαθάρισαν πως η ομάδα δεν θα κατέβαινε στο γήπεδο να παίξει «σε συνθήκες τρομοκρατίας».

Συγκεκριμένα, αυτό που τονίστηκε ήταν ότι στην πραγματικότητα αιτία της διακοπής ήταν η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και το κλίμα τρομοκρατίας που επικαλέστηκε από την πλευρά της στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν. «Σε ματς με πιστόλια και μπράβους εμείς δεν συμμετέχουμε», ήταν η θέση της Ένωσης.

Μάλιστα, ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στο «Cadena Sir» αναφορικά με το περιστατικό του όπλου αναφέροντας:

«Στην αρχή δεν ξέραμε ότι είχε όπλο. Μετά το είδαμε. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ πήγε στον διαιτητή με συγκεκριμένη πρόθεση. Φάνηκε να κάνει προς την μέση του γιατί εκεί είχε το όπλο, ήθελε να επιτεθεί στον διαιτητή για ένα ακυρωθέν γκολ».

«Από τον ΠΑΟΚ ήθελαν να τελειώσει το παιχνίδι αλλά ο πρόεδρος μας είπε να μην βγούμε όταν ένας άνθρωπος κρατάει όπλο. Πρέπει να το δει η ελληνική ομοσπονδία γιατί είναι κάτι παραπάνω από τρεις πόντοι το συγκεκριμένο σκηνικό».

Μάλιστα, ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός υπογράμμισε πως η αποστολή της ΑΕΚ δεν μπορεί να βγει από το γήπεδο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «θα φύγουμε αύριο για την Αθήνα όταν μας δώσει την άδεια η αστυνομία».