Skip to main content

Η Σοφία Καρακεβά Vice Chair του European Chapter της AMEC

Η κα Καρακεβά θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα της στις 10 Ιανουαρίου σε ειδική τελετή που θα διεξαχθεί στα γραφεία της AMEC στο Λονδίνο.

Η κα Σοφία Καρακεβά, υπεύθυνη τμήματος μάρκετινγκ και επικοινωνίας στην DataScouting, εξελέγη Vice Chair του European Chapter της AMEC.

Στόχος και κύρια αποστολή του European Chapter είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση επαγγελματιών δημοσίων σχέσεων και συμβούλων επικοινωνίας στην Ευρώπη σχετικά με το Integrated Evaluation Framework της AMEC, το Measurement Month, το διεθνές πιστοποιητικό για θέματα μέτρησης και αξιολόγησης της επικοινωνίας και τα AMEC awards.

To Integrated Evaluation Framework της AMEC αποτελεί διαδραστικό εργαλείο που εξηγεί βήμα προς βήμα τη σωστή χρήση μετρικών για την αξιολόγηση και μέτρηση ενεργειών δημοσίων σχέσεων με τη σωστή χρήση των Barcelona Principles 2.0 και βασίζεται σε μετρικές που καλύπτουν όλο το φάσμα του PESO μοντέλου για τη σωστή διασύνδεση των objectives (στόχων) με τα outcomes (αποτελέσματα).

Το Measurement Month αποτελεί το μεγαλύτερο παγκοσμίως θεσμό στο χώρο των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας όπου για ένα μήνα μέλη της AMEC πραγματοποιούν εκδηλώσεις ανά τον κόσμο με webinars, events, podcasts, workshops και άλλες δράσεις με σκοπό την ανάδειξη της βαρύτητας του PR Measurement.

Η AMEC είναι η διεθνής ένωση εταιριών μέτρησης και ανάλυσης της επικοινωνίας (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication). Η DataScouting αποτελεί έμπιστο συνεργάτη για τα μέλη της AMEC για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού που προσανατολίζονται στο χώρο του media intelligence.

Η κα Καρακεβά θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα της στις 10 Ιανουαρίου σε ειδική τελετή που θα διεξαχθεί στα γραφεία της AMEC στο Λονδίνο.

Σχετικά με τη DataScouting

Η DataScouting είναι μία εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoring, βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία, και εταιρίες.