Skip to main content

Η συνήθεια που έγινε λατρεία: Ξανά κορυφαίος ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ κατέκτησε τη La Liga αλλά και το Champions League με τους «Μερέχνες» φτάνοντας σε ακόμη μία σπουδαία προσωπική διάκριση

Το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της FIFA κατέκτησε για ακόμη μία χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνοντας πίσω του, τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τη La Liga αλλά και το Champions League με τους «Μερέχνες» φτάνοντας έτσι σε ακόμη μία σπουδαία προσωπική διάκριση.

«Ευχαριστώ που με ψηφίσατε. Θέλω να επισημάνω ότι ο Λέο και ο Νεϊμάρ είναι επίσης εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω την Ρεάλ Μαδρίτης για την υποστήριξή της. Βρισκόμαστε στην Αγγλία για πρώτη φορά και κερδίζω το βραβείο για δεύτερη σερί χρονιά. Είναι μια σπουδαία στιγμή για εμένα. Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές μου σε όλο τον κόσμο. Τους εκτιμώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ πάρα πολύ και να έχετε ένα καλό βράδυ», ήταν τα λόγια του ηγέτη της «Βασίλισσας».

Στις υπόλοιπες διακρίσεις, καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς αναδείχθηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν της Γιουβέντους ενώ καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα νικητής του βραβείου για το καλύτερο γκολ της σεζόν αναδείχθηκε ο Ολιβιέ Ζιρού της Άρσεναλ ενώ καλύτεροι οπαδοί της χρονιάς αναδείχθηκαν αυτοί της Σέλτικ.