Skip to main content

Η συγγνώμη του Ιβάν Σαββίδη προς στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου συνεχάρη τους πάντες και τόνισε πως η παραμονή της ομάδας στο ξενοδοχείο βοήθησε ώστε να γίνει πραγματική οικογένεια

Συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι η ομάδα «δεν εκπληρώνει πολλές φορές τις υποσχέσεις που δίνει» ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Σαββίδης στην κάμερα του OTE TV:

«Θέλω να συγχαρώ τους πάντες και από την άλλη να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που πολλές φορές δε μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που δίνουμε και τους στεναχωρούμε. Χαίρομαι που τις προηγούμενες μέρες μείναμε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο. Γίναμε μια πραγματική οικογένεια. Οι γιατροί μου δε μου σύστηναν να έρθω στο γήπεδο σήμερα, αλλά θα είμαι μαζί με την ομάδα, ακόμα και αν νιώθω πολύ άσχημα».

Αναφορικά με την παρουσία της ομάδας στο ξενοδοχείο τις προηγούμενες μέρες και αν αυτή η κίνηση ήταν τιμωρία υπογράμμισε: «Όχι σε καμία περίπτωση. Ηθελα πολύ, σε μια καλή ατμόσφαιρα, σε καλές συνθήκες να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Πήρα μεγάλη ευχαρίστηση από αυτό» δήλωσε ο Σαββίδης, ο οποίος αγκάλιασε τον Πέλκα που ήταν δίπλα του και περίμενε να κάνει και αυτός δηλώσεις.