Skip to main content

Οι σίγουροι υποψήφιοι στις εκλογές και το telemarketing Ψωμιάδη

Οι σίγουροι υποψήφιοι Θεσσαλονικείς στις επόμενες εκλογές, το telemarketing του Ψωμιάδη και οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

-Πολλοί φαίνεται να ετοιμάζονται για ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη. Αν κρίνουμε από τις δημόσιες παρεμβάσεις και τις συμμετοχές σε εκδηλώσεις δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιοι πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιοι ή και πρωτοεμφανιζόμενοι. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Νίκος Νυφούδης, Αντώνης Σαουλίδης, Νιόβη Παυλίδου και Χρυσούλα Γιαταγάνα μάλλον θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για την επόμενη φορά. Το "μάλλον" φεύγει αν μιλήσουμε για ετοιμότητα.

Παναγιώτης Ψωμιάδης μπορεί να βρέθηκε στην επικαιρότητα γι' ακόμη μια φορά λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων του (45άρια), αλλά αυτό διόλου δεν τον πτοεί από το στόχο που έβαλε να κάνει telemarketing. Το εμπόριο είναι στο αίμα του λέει και ήδη το κατάστημά του στη Φραγκίνη άρχισε να δουλεύει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 16.00'. Η πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση είναι αυτή την εβδομάδα. Καλές δουλειές...

-Μαθαίνω ότι μετά το Συνήγορο του Δημότη έρχεται και ο Συνήγορος του πολίτη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί και ορισμένοι από αυτούς αναμένεται να αποτελέσουν έκπληξη. Κάποιοι άρχισαν να το... δουλεύουν, κάποιοι το σκέφτονται, ενώ αν τυχόν κάποιοι επιλεγούν θα επιφέρουν αλυσιδωτές ανακατατάξεις στο αυτοδιοκητικό σκηνικό της Θεσσαλονίκης. Ονόματα δε θα αναφέρουμε για να μην κάνουμε... χαλάστρα.

-Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι κάλπες για την ανάδειξη των 161 συνέδρων ανοίγουν στις 9 το πρωί, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα ψηφίσει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας. Οι υποψήφιοι σύνεδροι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ τους 161.

Ο Βόρειος