Skip to main content

Η Ryanair για την ακύρωση της χθεσινής πτήσης Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Πηγές της εταιρείας τόνισαν στη Voria.gr ότι η συγκεκριμένη πτήση αναγκαίως έπρεπε να ακυρωθεί καθώς οι άνεμοι δεν επέτρεπαν ασφαλή προσγείωση.

Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε η ακύρωση της πτήσης FR 1010 της Ryanair, από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης ζητάει η αεροπορική εταιρεία Rynair.  Όπως τόνισαν πηγές της ιρλανδικής εταιρείας στην Voria.gr, η συγκεκριμένη πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη αναγκαίως έπρεπε να ακυρωθεί καθώς οι δυνατοί άνεμοι δεν επέτρεπαν την ασφαλή προσγείωση στο αεροδρόμιο.

Οι επιβάτες της πτήσης μεταφέρθηκαν με ναυλωμένα από την εταιρεία λεωφορεία μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι οι υπόλοιπες πτήσεις της Ryanair προς και από το αεροδρόμιο Μακεδονία, πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, «η Ryanair ζητά συγγνώμη από όλους τους επιβάτες που επηρεάστηκαν από αυτήν την ακύρωση που σχετίζεται αποκλειστικά με τις καιρικές συνθήκες και η οποία ήταν εξ ολοκλήρου εκτός ελέγχου μας».

Η εταιρεία πάντως διαβεβαιώνει ότι οι πτήσεις της από και προς Θεσσαλονίκη εκτελούνται και θα εκτελούνται κανονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα, ωστόσο συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο με την εκτέλεση των εργασιών στο διάδρομο προσαπογειώσεων.