Skip to main content

"Η ριγέ μου αρέσει περισσότερο"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ, εξέφρασε την προτίμησή του στη ριγέ φανέλα.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην μπουτίκ της Τούμπας για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ, με τους Κρέσιτς, Μαλεζά, Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια να ποζάρουν σε ρόλο μοντέλων.

Στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε ο υπεύθυνος αθλητικού τμήματος της Puma, κ Ερρίκος Ασλάνης, ο οποίος δήλωσε: " Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ είναι σχεδιασμένες με τη σύγχρονη τεχνολογία για να απορροφούν το νερό και τον ιδρώτα. Η PUMA είχε πάντοτε μεγάλους παίκτες, όπως ο Πελέ. Η ριγέ φανέλα του "Δικεφάλου" είναι βγαλμένη από την ιστορία του ΠΑΟΚ,ενώ οι άλλες δύο με τη χρυσαφί ρίγα είναι αφιερωμένες στον Γιόχαν Κρόιφ. Ο κ. Ασλάνης επισήμανε ότι όταν ο Ολλανδός επιθετικός έπαιζε φανέλα άλλης εταιρίας, έβγαζε τη μία τη ρίγα για να μένουν δύο και να θυμίζουν τη φανέλα της Puma".

Μία σύντομη δήλωση έκανε κι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που εξέφρασε την προτίμησή του στη ριγέ φανέλα: "Και οι τρεις φανέλες είναι ωραίες, αλλά η κλασική με τις ρίγες αρέσει περισσότερο σε μένα και στον κόσμο, γιατί είναι συνδεδεμένη με την ιστορία της ομάδας του ΠΑΟΚ. Είναι καλό να υπάρχουν και τα δύο χρώματα της ομάδας στη φανέλα".