Skip to main content

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ-Συνεχίζουν τη θεραπεία τους οι Πέλκας και Κάμπος

H σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου έγινε σε δύο ταχύτητες με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Λάρισα να κάνουν αποθεραπεία

Στην πλήρη ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει των διαδοχικών και δύσκολων αγώνων που ακολουθούν μέσα στον Φεβρουάριου ποντάρει το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου.

Συνεπώς, η σημερινή προπόνηση της ομάδας έγινε σε δύο ταχύτητες με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Λάρισα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με τις διαφορετικής στόχευσης, αλλά μεγάλης σημασίας μεθόδους θεραπείας που τους παρέχει ο σύλλογος στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Για τους υπόλοιπους που δεν αγωνίστηκαν, το πρόγραμμα ήταν… βουνό. Με δουλειά στον τομέα της ταχύτητας και της εκρηκτικότητας, με κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και με ειδικές ασκήσεις για την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται.

Προβλήματα τραυματισμών από το ματς της Λάρισας δεν υπάρχουν, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας και Τζάλμα Κάμπος συνεχίζουν σε εντατικό πρόγραμμα θεραπειών, το οποίο ορισμένες φορές διαρκεί μισή μέρα.

Αύριο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.